Om mig

Per Nielsson
Fredensvej 1, 3th
2920 charlottenlund

M.: per@ios.dk 

Mobil: +45 4055 7355

 

       

 

      

Erfaring i IT branchen i 27 år, med 22 års erfaring som selvstændig erhvervsdrivende.
Primært arbejdet som Digitalisering Arkitekt på virksomheders IT systemer, med dataudveksling mellem ERP systemer og E-handels platform.
Ledelse, System design og udvikling, Projekt ledelse, System rådgivning/analyse, System administrator.
Skabt resultater i små som store virksomheder nationale som Internationale.

Tager gerne et ansvar og deler ud af min viden og erfaring for at skabe et solidt og fremtidssikkert resultat.
Arbejder gerne i ind- som udland, og slipper ikke en opgave uden selv at være tilfreds.

Produktet

Gennem årene har jeg skabt IOS produkt sortimentet som er et produkt, hvor jeg har specialiseret mig i webshop design og funktionalitet. Jeg har gennem mere end 22 år, udviklet IOS webshops med 100% integration til Microsoft Dynamics C5, XAL og AX.

IOS er en webshop løsning med komplet integration til økonomisystemet, hvilket betyder at datagrundlaget i en IOS shop uploades automatisk fra økonomisystemet. Alle produkt og pris informationer kommer således fra økonomisystemet, ligesom alle data vedligeholdes på normal vis i økonomisystemet. Man skal altså ikke være website specialist for at styre webshoppen.

Hertil får man ydermere et professionelt CMS værktøj til hurtigt og effektivt at opbygge, udgive og vedligeholde virksomhedens hjemmeside. IOS har mere end 20 års erfaring med integration webshop til regnskabssystemer

Jeg har erfaringen & kompetencen med en bred viden, der er værd at bygge videre på.
Jeg er specialister i at integrere til Microsoft Dynamics AX, XAL og C5 , og et bredt kandskab til ældre ERP systemer og digitalisering af disse på mod nutidens løsninger, med data udveksling i såvel et lokat natværks miljø som de Cloud basseret platforme.
Jeg har kompetencer der har arbejdet med internettet fra 1992. 

Jeg har udviklet og designet IOS produkterne til alle versioner og det kan tilpasses en hver virksonhed. Jeg indgår i hele processen fra behovs analysen til for- ogh detailspesifikation og styrer projektet i den retning som giver det bedste resultat for virksomheden og deres kunder.